maanantai 4. marraskuuta 2013

November rain

Morjens !

Terveiset täältä sateisesta ja MUTAISESTA Asikkalasta :) Guns N' Rosesin biisi todella kuvaa tätä säätä ja tunnelmaa täällä päin. Kevyt kuukausi tosiaan ollut taas blogista taukoa, eli on todellakin jo aika päivittää kuulumisia tänne blogin puolelle.

Viime postaukseni jälkeen pääsinkin viettämään ansaittua syyslomaa :) Koska olin sattumoisin rahaton tuolloin (milloin en?), niin pyhitin koko lomaviikon lepäämiseen ja voimien keräämiseen. Todella tuntuikin levänneeltä kum palasin taas koulun penkille.

Hyvillä fiiliksillä on jatkunut syksy ja tää toinen jakso onkin mennyt oikein mallikkaasti. Koulua olen jaksanut käydä ja mielessä onkin nyt jo TOP-jakso joka alkaa joulukuussa! Sain siis TOP-paikan (työssäoppiminen) eräästä eläinkaupasta ja olenkin jo ihan innoissani kun pääsen kotikonnuille ja pois täältä junttilasta, heh :D Varmasti oppiikin paremmin kun pääsee tekemään.

Ja muuten.. Pakko kertoa, että olen ylpeä kultapojastani (=kissastani) :)) Luonteeltaanhan otukseni on tosiaan hyvin letkeä ja suorastaan halinalle, jota saa liikutella ja nostella vapaasti miten vain ja samalla se vain kehrää tyytyväisenä.. MUTTA, viime lauantaina kun vanhempieni kotiin tuli vierailemaan kaksi koiraa, Möppä oli heti puolustamassa reviiriään ja lopulta veti turpaan toista niistä koirista :)) Koiralle ei siis käynyt mitään, enkä suinkaan ole koiravihaaja, mutta olen aina luullut että kissani on se otus joka aina juoksee karkuun eikä puolustaudu muutebn kuin pakenemalla, mutta nyt se olikin kova kolli, idän kadut opettaa ;)

Harmittaa kun en osaa laittaa kuvia tänne blogin puolelle :( Olisin halunnut esitellä uutta ihanaa PINKKIÄ talvitakkiani :) Kuvat muutenkin värittäisivät blogia kivasti :) Kuvia otan tosiaan vain puhelimellani, sillä en omista kameraa, jorten laatu ei välttämättä ole niin hyvä.. Ensi kerraksi lupaan opetella kuvittamaan näitä tekstejä.. :)

Ensi kertaan,
Love, Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3