maanantai 15. lokakuuta 2012

Maalla taas takaisin

Viikonloppu tuli ja meni :)
Tällä kertaa ehkä vähän positiivisemman sävyistä tekstiä kuin viimeksi..
Ihan mielellään eilen tulin joo takaisin asuntolalle, ei ollut samanlaista "lähdön tuskaa" kuin viimeksi. :D
Tänään alkoi koulu jo 9 tosiaan niin oli tultava jo eilen että ehtii. Se oli kyllä aika pelottavaa, koska vasta 9 aikaan olin perillä ja oli pimeetä ku jouluna (en kerro missä) Hyvä kun osasin edes jäädä oikealla pysäkillä pois ! Sitten kamojen raahaamista älyjyrkkää mäkeä ja perille päästyäni oli kyllä niin voittajafiilis ! Hyvä mieli jatku ku sain mun mokkulan toimimaan eli mulon OMA tietokone käytössä viimein, jee !

Asiasta kukkaruukkuun; kun tulin niiden kamojeni kanssa tosiaan ylös mäkeä ja Notkea Rotta soi kuulokkeista.. Jännä fiilis kuunnella itämättöä keskellä ei mitää. Tuli hassu olo.

Tän viikon tosiaan kun vielä jaksan, niin sitten on LOMALOMALOMA <3
Siis, näin alkuviikosta tää on viel ihan ok. Mut sit alkaa kaivata oikeesti sitä sivistystä, alkaa miettii et mitä Helsingissä on ja täällä ei. Jopa asfaltti ois luksusta. Täällä sitä oikeasti vasta tajuaa kuinka kaupunkilainen sitä onkaan. Täällä valitettavasti se vaan et kertoo mistä on kotoisin tarkoittaa jo suoraan "bimboblondi"-leimaa..

Toisaalta ku puhutaan että "hesalaiset on niin tyhmiä että.." tai muuten vaan HESAHESAHESA !!!
Voiko OIKEASTI rumempaa kirosanaa olla. Voittaa mun mielestä kaikki V:t sun muut.. Hui, ihan puistattaa. Ens kerran kun joku kysyy että "ootko HESASTA?" vastaan suoraan, että tasan en ole. Vois vielä ihan tahalleen vetää kunnon stadin slangit perään. 

Joo, tuli tästänäköjään taaskin vihamielinen teksti.. Alkaa vaan niin raivostuttaa aina ku mietin tätä asiaa.
On täälläoikeasti paljon hyvääkin, ruoka on hyvää, solun ihmiset on ihania. Ei mulla hätää ole, oikeasti. Tätä mieltä olen nyt kun on vasta maanantai, katotaan mikä fiilis ku viikko lähenee loppuaan. Puhelimet on onneksi keksitty niin saan yhteyttä mussuihin jos halajan :)
Palailen taas, heips !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3